Restauratie atelier Boeijink, Boekel, Van der Knaap Schilderijenrestauratie te Haarlem
Schoonmaken van schilderijen


Voor een vrijblijvend advies kunt u het beste met het schilderij naar ons atelier komen, hier hebben wij de instrumenten en materialen om uw schilderij te onderzoeken.


  Boeijink, Boekel, Van der Knaap Schilderijenrestauratie
Tingietersweg 87
2031 ER HAARLEM

Tel: 023 5514993

atelier@schilderijenrestaurator.nl

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
Graag contact opnemen voor een afspraak.


Schilderijen restauratie atelier Boeijink, Boekel, Van der Knaap

Het atelier bevindt zich buiten het centrum aan de Amsterdamse kant van Haarlem en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar.
Er is voldoende vrije parkeerruimte bij het atelier.
Wij kunnen het schilderij bij u thuis beoordelen en eventueel voor het vervoer zorgdragen.


Grotere kaart weergeven

Overige informatie

Het "schoonmaken van een schilderij" is een algemeen gebruikte term voor het verwijderen van oppervlaktevuil en/of het verwijderen van een storend vergeelde vernislaag.
Er zijn veel soorten oppervlaktevuil, veel soorten vernis en vernisproblemen en veel verfsoorten, verflaagproblemen en oppervlaktestructuren. De variaties hierin zijn heel groot en dat geldt dan vanzelfsprekend voor de methode van behandeling en de behandelingsduur van het schilderij.

Twee van de meest voorkomende oppervlakte vervuilingen zijn een nicotine-aanslag en een gewone lichtgrijze aanslag, deze zijn over het algemeen redelijk snel te behandelen.

De pagina Schilderijen schoonmaken op deze website geeft meer informatie met voorbeelden over het schoonmaken van schilderijen.

De website www.schilderijen-schoonmaken.nl geeft uitgebreide informatie over het schoonmaken van schilderijen.Restauratie atelier
Tingietersweg 87
2031 ER Haarlem

+31 (0)23 5514993
atelier@schilderijenrestaurator.nl
schilderijenrestaurator.nl

Locatie/routes »


Social Media

Schilderijen restauratie atelier op Facebook  Schilderijen restauratie atelier op Instagram  Schilderijen restauratie atelier op LinkedIn
rodelijn